= Algemeen =

 

Op alle bestellingen en/of overeenkomsten die via de website WEKABO/Van den Dool gesloten worden en waarbij Van den Dool partij is, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het totstandkomen van een overeenkomst tussen Van den Dool en u accepteert u de voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst.

 


 

= Bestelvoorwaarden =

Minimum bestelbedrag, exclusief BTW en kosten:
  € 50,00=.

Binnen Nederland rekenen we bij bestellingen met een gewicht < 10 Kg 6,75 Euro aan verzendkosten. Bij bestellingen met een gewicht >= 10Kg worden GEEN verzendkosten berekend.

WEKABO hanteert een minimum afname van 10 per artikel. Daarnaast dient men af te nemen in veelvouden van 10 per bestelnummer.

Bij bestellingen 'Onder Rembours' zijn de rembourskosten altijd voor de klant. Hierbij hanteren wij de standaardtarieven van Postnl.


 

= Betalingsvormen =

Buitenlandse orders dienen vooraf te worden betaald. Deze betaling dient te geschieden door middel van internationale  bank overboeking.

Binnen Nederland hanteren we 3 betalingsvormen:

Onder Rembours, Contant bij afhalen en Op Rekening

 

Alle extra kosten ten gevolge van de door u gekozen betaalwijze en/of leveringsmethode zullen aan u worden doorberekend. Alle prijsafspraken zijn dan ook gebaseerd op bedragen exclusief BTW en exclusief mogelijke extra kosten.

 

Indien u kiest voor de betalingsvorm 'Op Rekening' gaan wij uit van een betalingstermijn van 14 dagen.

 

De keuze van de door u gewenste betalingsvorm dient ALTIJD bij de bestelling te zijn aangegeven. Bestellingen zonder vermelding van de betaalwijze kunnen helaas niet worden verwerkt.

 

Bestellingen kunnen aan ons doorgegeven worden middels gebruik te maken van het daarvoor ontwikkelde bestelformulier (zie knop ‘Bestelformulier’ op onze site). Mocht u gebruik wensen te maken van uw eigen bestelformulier mag dit uiteraard ook. 

 

Hierbij mag u zelf beslissen op welke wijze u het document naar ons toezend: post, fax of e-mail.


 

= Levering en verzending =

 

Na ontvangst van uw bestelling zal er contact met u worden opgenomen, dit als bevestiging van de door u gedane bestelling. Mocht dit binnen 2 werkdagen niet gebeurd zijn, neem dan zeker even contact met ons op. Tevens krijgt u tijdens dit contact informatie over het te verwachten verzend- of ophaalmoment, bevestiging van de gemaakte prijs- en leveringsafspraken en mogelijke extra kosten waar alvast rekening mee gehouden moet worden.

 


 

= Onze gegevens =

 

Van den Dool Hobbypapier

Industrieweg 4

3361 HJ Sliedrecht

Telefoon: 0184 - 41 81 77

Fax: 0184 - 41 15 21

 

 

   


 

= Retourzendingen, klachten en vragen =

 

Heeft u een defect- of foutief artikel ontvangen, neem dan altijd eerst TELEFONISCH contact met ons op. We zullen dan in goed overleg met u tot een voor beide partijen passende oplossing zien te komen.

 

Stuur deze goederen dus nooit retour zonder voorafgaand telefonisch overleg !

 

Mocht u om welke reden dan ook ontevreden zijn over een zending of heeft u vragen aangaande één van onze goederen en/of diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Mochten wij om welke reden dan ook tijdelijk niet bereikbaar zijn, kunt u altijd een bericht achterlaten op onze telefoonbeantwoorder. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van fax en of e-mail.

 

Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u ernstige klachten bij voorkeur schriftelijk aan ons voor te leggen. Welke vorm u ook kiest zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen en/of klachten naar ieders tevredenheid te behandelen.

 


 

= Disclaimer =

 

Van den Dool neemt alle zorg in acht die redelijkerwijs van haar gevergd kan worden om te verzekeren dat de informatie op deze site juist en up-to-date is. Fouten en verzuimen in welke vorm dan ook, zijn echter niet uit te sluiten. Daarom mag/kan de lezer niet zonder meer uit gaan van de juistheid van de op deze site aangegeven informatie. Van den Dool heeft geen invloed op de wijze waarop deze informatie door de lezer kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard of in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.

De woordmerken, afbeeldingen en logo's (hierna verzameld onder: "merken") die gebruikt en vertoond worden op onze site, zijn geregistreerde of niet geregistreerde merken van WEKABO of derden en mogen niet gebruikt worden, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de houder van deze merken.

Nedstat Basic - Free web site statistics